overjohan

Naast de Delftse- of Amsterdamse School volgt Johan Drost ook zijn eigen “School”. Zijn werk is zeker herkenbaar maar niet in een vast concept te vangen. De stijlen (van klassiek, romantisch tot modern) waarin wordt gewerkt, zijn onlosmakelijk gekoppeld aan ambachtelijk vakmanschap. Hoewel historische bouwstijlen Johan het meeste aanspreken, bedient hij zich van de meest uiteenlopende stijlen en bouwtradities.

Materialen
De keuze voor de juiste materialen is een belangrijk onderdeel in het ontwerpproces. Indien historische en traditionele bouwmaterialen worden gebruikt worden deze gecombineerd met moderne technieken. Daardoor worden wensen en eisen van deze tijd gevangen in een authentieke uitstraling.

Vakmanschap
De jarenlange ervaring met zeer uiteenlopende projecten wordt vertaald in vakmanschap waardoor ontwerpen realistisch en uitvoerbaar zijn.

Partners
Vakmanschap, betrouwbaarheid en een lange termijn gedachte zijn de voorwaarden waarop partners geselecteerd worden. Met deze partners wordt per project een gespecialiseerd bouwteam samengesteld.